Saturday, April 7, 2012

Off to Rome #1Day 1 in Sperlonga 

Selv om Paris er et fantastisk sted å bo, så var jeg ikke vond å be da jeg fikk mulighet til å besøke min gode venn  Andrea i Roma der hun studerer for tiden. På programme bestemte vi oss for å ta to dager i Sperlonga, for å så dra inn til Roma igjen.

Allikevel ble ikke denne turen helt problemfri kan man si. Flyet med retning Roma hadde avgang 07.40 lørdag morgen, noe jeg var innstilt på og planla å stå opp i 05-tiden. Panikken var derfor stor da jeg våknet kl.07.50 og oppdager at mobilen er tom for strøm og har ikke ringt! Etter noen minutter med pusteproblemer, lydløse frustrasjonsbrøl (fordi roomies fortsatt sov) klarte jeg å famle meg til pcen hvor jeg fikk bestilt ny flybillett med et annet selskap. Deretter gjalt det bare  komme seg i et forrykende tempo til flyplassen, og om dere har sett "Hjemme alene 1" der de forsover seg så var ikke denne morgenen veldig ulik. Heldigvis så gikk alt bra og noen timer etter kunne en norsk gutt  puste lettet ut over å endelig ha ankommet Roma.

Planen for besøket var i tilbringe to dager i Sperlonga, en liten genuin kystby litt over 1t sør for Roma. Og for en hyggelig by det var! Med hotellet vårt plassert idyllisk på strandlinjen med sydensteming (merk: sydenstemning er ikke full skandinavere, neonlys og badedyr) var Sperlonga det perfekte lille sted å tilbringe litt tid uten storbyen mas. Utrolig deilig å bare traske rundt i de trange gatene i gamlebyen og oppleve det "ekte" Italia.

2 comments:

  1. I love Rome. ;)
    This very well. As usual.

    Birkinboy

    ReplyDelete