Monday, May 28, 2012

La Vallée outletFredag forrige uke gikk turen til outletet La Vallée utenfor Paris. Etter en halvtimes togtur var man plutselig ikke lengre i folketrange Paris, men i en hyggelig liten provinsby. På stedet fantes det masse av spisesteder, stort kjøpesenter, akvariet og så klart outleten. Været var det heller ingenting å si på, så med deilig sol ruslet vi mellom alle de fine butikkene, med enda finere priser. Når det er minimum 33% rabatt på kvalitetsprodukter fra de store motehusene, så er det ingen grunn til å furte! Diverse treningstøy fra Nike og club-blazer og undertøy fra Hackett fant veien til mine poser. Fornøyd.

Da outletet stengte gikk turen videre til kjøpesenteret og det gigantiske hypermarkedet der. Definisjonen av hypermarked kan ikke forklares før man har besøkt der vi var. Utvalget var helt enormt av produkter og merker, og å si at yoghurt eller vinhyllene var på lengde med Champs Elysee er ingen overdrivelse. Jo kanskje litt, men en stakkars nordmann kan jo bli helt svimeslått når man skal velge mellom hundrevis av merker for en enkel pakke med frokostblanding. Tiden i matmylderet gikk veldig fort, og plutselig hadde vi vært der 2t15min, for å være nøyaktig. Slitne etter en lang dag trasket vi med lange armer og tungeposer mot toget, noen kroner fattigere men også noen opplevelser rikere!

Last Friday, we went to the outlet village La Vallée to do some shopping. And who dosen't love to get 33% or more discount on good brands? I certainly got some great workout pieces from Nike and a country club blazer and underwear from the british brand Hackett. So happy!

No comments:

Post a Comment