Sunday, June 17, 2012

Bye bye ParisEtter over fire fantastiske måneder i Paris, ble hjemreisen til Norge en realitet jeg har prøvd å holde på avstand så godt jeg kunne. Og selv om jeg valgte å være tre uker lengre etter at skole var ferdig, så var det nesten ikke nok. Den siste tiden har det gått unna med å få gjort alt på to-do listen, og heldigvis ble mye gjort! Hjemreise er også et synonym med pakking, og ikke helt problemfritt for meg med min, ja la oss si store handleglede. Men etter mye sortering, vakumposer og organisering så klarte jeg å pakke ned mine fire måneder i fire kofferter og håndbagasje.

Og om det var ill å reise hjem? JA! Det hjalp ikke akkurat at jeg ble møtt av det man ville kalle steriotypiske høylytte og smakløse nordmenn på flyplassen, men også tidenes mest irriterende og overhygglige flyvertinne med dialekt fra Bodø som ikke hadde noe problem med å smake på det franske godteriet mitt. Uansett, jeg er nå trygt hjemme på norsk jord. Og flere innlegg om Paris står i kø, så bloggen lever  i beste (parisiske) velgående.

After my four fantastic months in Paris, my plane-ticket said sadly "going home to Norway" again. Eventhough I stayed for three more weeks after graduation, it wasn't enough time to do everything I've wanted to do, inspite of I managed to experience many things on my list during the additional weeks. And if it wasn't bad enough to think of leaving Paris, I had to pack my whole life here. So after hours with packing, I managed to fill four suitcases and handluggage . Oh Lord. However, just because I'm safe and sound in Norway again, doesn't it mean that the blog is finnished. I've more posts about Paris and my life there. Stay tuned!

2 comments:

  1. Synd. Men allt har ju ett slut. Du slutar ditt Paris-äventyr på topp! :) Och du har fått upp mina ögon för Paris, som jag tyckte var en ganska intetsägande stad innan.

    Jag hoppas din blogg överlever hemresan! :-)

    ReplyDelete
  2. Vad bra! Bare si ifra om du trenger noen Paristips noen gang :)

    ReplyDelete