Sunday, November 11, 2012

SATURDAY AND THE CITY

 Strawberry daiquiri
 
  Bellini


 
Det er visse ting man ikke har så stor interesse for, og for min del gjelder det for eksempel skisport, fotball og matlaging. Allikevel trosset jeg sistnevnte i går og inviterte mine gode venn Espen på en helaften med middag, vin, dessert og drinker. Om kort tid skal jeg avholde innflytningsselskap, og hva er vel bedre enn å teste ut mine (ikke eksisterende)kokkekunnskaper på en forsøkskanin? Men til min store forferdelse ble faktisk menyen ganske velsmakende! Det jeg klarte å trylle frem var innbakt indrefilet av svin med spekeskinke, soltørkede tomater og basilicum med ovnsstekte poteter og babysalat til. Videre fulgte fondant de chocolat med vaniljeis og bær, før det hele ble rundet av med strawberry daiquiri og bellini drinker. Om ikke det kvalifiserer til voksenpoeng, nei da er det ikke håp for noen.
 
For de som har lurt på hvordan det gikk med Hermesjobben, så ble jeg valgt men måtte desverre takke nei på grunn av studier og arbeidstider kolliderte. Men til gjengjeld har jeg glemte å nevne at jeg i det siste har vært på jobbintervju hos Skeidar. Blant over hundre søkende var jeg blant de ti heldige som ble valgt ut til førstegangsintervju, og videre ble jeg plukket ut blant fem til neste intervjurunde. For dere som kjenner meg vet dere hvilken vei dette gikk. I går ble jeg oppringt og ble tilbudt jobben! Stillingen er i Skeidars flagshipstore i brandavdeling, som inneholder dyre og mer lukseriøse møbler enn de vanlige butikkene. Så min oppgave vil være salg og sette opp finansieringsløsninger for kunder. Dere kan vel tro at det ar grunn til å feire i går!
 
 
There are certain things you do not have such interest of, in my case some examples are skiing, football and cooking. Anyway I defied the latter yesterday and invited my good friend Espen on an evening of dinner, wine, dessert and drinks. Shortly, I will host an I-bought-my-first-flat-party, and what better way than to test out my (nonexistent) cooking skills, haha? But to my dismay, it turned out as pretty tasty menu! What I managed to conjure up were baked pork tenderloin with italian ham, sundried tomatoes and basilicum with roasted potatoes and baby salad. Furthermore followed the chocolat fondant with vanilla ice cream and berries, before it was time for strawberry daiquiri and bellini drinks. I'm like so grown up...

3 comments:

 1. Gratulerer! :D
  Og maten så helt nydelig ut! Du er dyktig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk, Andreas! Ble ikke så verst om jeg får si det selv :)

   Delete
 2. Gratulerer med jobb!

  Og det ser IKKE ut som matlaging er noe du ikke har interesse for, ser jo helt himmelsk ut!

  ReplyDelete