Saturday, January 28, 2012

Familytime with lil'M




Dagene frem mot avreise går utrolig fort, og det er ikke til å tro at det er under en uke igjen! Da er det selvsagt obligatorisk å møte de fleste jeg ikke kommer til å se på stund. I går fredag tok jeg derfor med min lille fetter for å se Løvenens Kong 3D på kino, etterfulgt av Peppes pizza. Det sies at gutter egentlig er barn i en større kropp, noe jeg ikke kan nekte på etter en slik hyggelig dag. Hakuna matata

Tuesday, January 24, 2012

Saturday, January 21, 2012

Oslo




Som et resultat med fri fra jobb, ble en ellers ordinær fredag gjort om til Oslotur med familien. Turens første stopp ble som vanlig den obligatoriske kaffen på Kaffebrenneriet, Skøyen. Og har du ikke vært der, ta turen for stedet oser av urban sjarm (ok, det er egentlig ganske likt alle de andre stedene deres, men det er noe spesielt med den på Skøyen). Bare et hestehode lengre opp i gaten ligger Slettvolls butikk, et sted der de fleste kunne tenkt seg et par gjennstander med hjem (nei, jeg tenker ikke på de shabby-shit-ish kurvene) . Med tanke på at jeg skal kjøpe leilighet i Oslo neste høst, så blir det nok fort en tur hit igjen!

Tanken om en avslappende dag i storbyen, ble raskt omgjort til en avslappende dag i småbyen. Ikke før jeg hadde kommet meg inn på Steen&Strøm så møtte jeg Svarstababen, på H&M hoppet frk.Firing frem, og på Mulberry stod Henkelenke... Ordet storby mister ethos altså. Ettersom jeg jo snart reiser til Paris, så var ikke det å kjøpe noe prioritert denne gang. Men som det ofte er, så finner man nettopp noe i slike situasjoner. På min gode og gamle venn Steen&Strøm Magasin så fant en camelfarget (fargen jeg har vært besatt av i høst) blazer meg fra Filippa K. Snakk om (u)flaks sier jeg.

Wednesday, January 18, 2012

No.1 2012



Paris er kjent for sin magiske vårtid, men byen har så mye å gi de andre årstidene og. Siste nr av Interiørmagasinet har gjort en stor repotasje om byen på vinterstid med inspirerende tekst og bilder. Dagen er reddet!

Tuesday, January 17, 2012

Brunch, please


Gossip girl

Sunday, January 15, 2012

It's here


Her om dagen dumpet skolebøkene jeg hadde bestilt ned i postkassen, og jeg må inrømme det var etterlengtet. Jeg lider av en sjelden lidelse blant ungdom, LS syndromet. Denne lidelsen som kalles likerskolen syndromet på folkemunnen, forekommer blant svært få og innebærer at pasienten faktisk ikke har noe imot å tilbringe en hel arbeidsdag på skolen, synes det er spennende å lese seg til ny kunnskap (innen interessevidde vel og merke) og gjøre en innsats for å oppnå gode resultater. Pasienten kan alikevel synes at innsatsen kan være litt slitsom i blant, og oppnå pusteproblemer ved lavere resultat enn antatt. Dette kan føre pasienten inn i sjokk, og medmennesker må ikke bryte inn før pasienten er i fase 4. Lidelsen er under nøye forskning og medisiner er under produksjon.

Saturday, January 14, 2012

Des soldes


Å kalle aktiviteten på jobben i dag for hektisk vil være en ren underdrivelse. Å være alene på ElleGant med salg på alle varer i dag har gitt meg trening for en uke fremover, multitasking kalles det så fint.

Thursday, January 12, 2012


Ja takk, alt fra Morris høst 2011 mottas med glede

Tuesday, January 10, 2012