Tuesday, December 25, 2012

THE DINNER PARTY: PART DEUX



Det er mange forpliktelser som følger med et leilighetskjøp, som for eksempel må det holdes innflytningselskap. For å forlenge gleden delte jeg rett og slett opp dette i to deler, først del 1 i november med den formelle middagen, og nå sist en tapas -og vinkveld med både noen av mine gode gamle og nye venner. Og i likhet med del 1 så ble denne kvelden like fantastisk og minnerik.
 
Latter, fine gaver og et knippe gode venner, kan jeg be om noe mer?
 
Although I already have hosted the dinner party to celebrate my new flat, it certainly didn't stop me to throw a part two of it! This time I invited dear new and old friends over for wine, cheese and tapas. Such an amazing night with laughter, gifts and drinks. Love it!

Sunday, December 2, 2012

OH HELLO DECEMBER






Endelig er det desember, måneden med forventninger, tradisjoner og kvalitetstid. Og i den anleding kom moren min på besøk i Oslo for å besøke min bror og meg. Ingenting er som å bli litt skjemt bort med restauranter og shopping.

Finally, it's December! Yesterday, my mother came to Oslo visiting me and spendt a lovely day with restaurants and shopping. Yes please.