Friday, November 2, 2012

The Prada bag
Noen ting er essensielt i en hver garderobe, for eksempel som en fin liten weekend-bag i bra skinn. Perfekt for en overnatting, besøk og samle sammen alt man måtte dra rundt med seg. Denne bagen fra Prada i kalveskinn med gulldetaljer kjøpte jeg i sommer på Kamikaze og kunne ikke vært mer fornøyd.

Some things are essential in every wardrobe, such as a nice little weekend bag in good quality leather. Perfect for a sleepover, weekends and  to keep all your belongings in place. This bag from Prada in calf leather with gold details I bought this summer , and could not have been more pleased.

6 comments:

 1. Ah! Var det du som kapret den?
  Bestmemte meg egentlig for å kjøpe den selv da jeg så den gikk på salg i sommer, men da jeg kom tilbake noen dager senere med litt bedre shoppingtid var den borte! Men da har den altså et godt hjem!! :P :-D
  Haha, veldig fin er den i alle fall, selv om jeg husket den som hakket mer diskret. Gratulerer!! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så gøy at du kom over bloggen min, når du hadde sett på bagen! Haha. Hvem er du? :) Ja da jeg så den tenkte jeg at den var perfekt og nølte ikke med å kjøpe den! Den er litt mer diskret i virkeligheten, logoene er ikke fullt så tydelige da. Men tusen takk, er veldig fornøyd!

   Delete
 2. Haha, ja, jeg vet jo egentlig det. Har vært innom bloggen her et par ganger tidligere, så veldig gøy at du postet den. Superfin! :-D
  Meg? 20 år gammel mediestudent med et litt for stort snev av Pradaavhengighet! :P ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aha, hyggelig å vite hvem leserne mine er! Ja Prada har veldig mye fint altså, som du kanskje har sett, så kjøpte jeg LG mobilen som samarbeidet med Prada i sommer og ble ganske fornøyd.

   Delete
 3. Hahaha, så bra at du fant bloggen min da!! Må innrømme at jeg ikke husker noe skjerf, men husker at jeg fikk mumlet ut noe. Var vel sent.

  -petertime

  ReplyDelete
 4. Åhh så heldig! Har veldig lyst på en selv men er litt over prisen for meg ;)

  ReplyDelete